Premi de recerca

La Regidoria de Patrimoni Històric Cultural de l’Ajuntament d’Esparreguera ha convocat la sisena edició del Premi de Recerca Vila d’Esparreguera, un certamen que té per objectiu promoure l’estudi i la recerca en qualsevol àmbit del coneixement centrat en el municipi. Hi ha dues categories, Adults i Joves, aquesta darrera integrada per dues subcategories, 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat.

L’obra ha d’estar escrita en llengua catalana, ha de ser inèdita i no pot haver estat publicada enlloc ni tampoc pot haver guanyat cap altre premi; l’autoria de l’obra pot ser individual o col·lectiva, amb un màxim de fins a 3 persones i el tema és lliure, però sempre centrat en la vila d’Esparreguera.

Les obres es poden presentar fins al divendres 4 de juny a les 14 hores a l’OAC. El model normalitzat de sol·licitud, així com el de tots els documents de la convocatòria podran trobar-se a la seu electrònica municipal. Els premis consistiran en un lot de productes multimèdia valorat en un màxim de 400 euros per a cadascuna de les dues categories Jove, segon cicle d’ESO i Batxillerat, i la publicació del treball guanyador de la categoria adults, amb un tiratge de 100 exemplars.