Pressupostos participatius a Martorell

L’Ajuntament de Martorell ha posat en marxa, des del passat dilluns 7 de juny, els Pressupostos Participatius 2021, que tornen després de l’absència de l’any passat. La Regidoria de Participació aposta per incorporar una vessant més social a la convocatòria i ampliar les temàtiques de les propostes que podrà formular la ciutadania per millorar Martorell. Les que superin els criteris de valoració tècnica, se sotmetran a votació.

La maquinària dels Pressupostos ja ha arrencat amb la primera fase de presentació de propostes. Entitats i ciutadania ja poden formular les seves idees per millorar Martorell al web decideix.martorell.cat o bé presencialment a l’Oficina dels Pressupostos Participatius d’El Círcol. Hi haurà temps fins al 28 de juny.

La regidora de Participació, Igualtat, Infància, Adolescència i Cooperació, Belén Leiva, valora com a “molt positiu recuperar els Pressupostos” i les seves novetats: “Degut a la pandèmia, a com ens ha afectat, a com ens pot seguir afectant i a la voluntat de donar-hi solució, inclourem idees de caire social”. Per tant, les propostes formulades aniran més enllà de les referides a inversions.

Tags: