PRIMAVRERA

ABRERA
Dies: del 19 al 31 de març

Del 19 al 31 de març. Poesia als comerços
En homenatge al 21 de març, Dia Internacional de la Poesia, us proposem un recorregut pels diversos comerços d’Abrera per gaudir dels poemes que els botiguers i veïns i veïnes hauran escrit als aparadors.

Si hi vols participar escrivint un poema a un aparador, contacta o vine a la Biblioteca abans del 10 de març i te n’informaran presencialment, per telèfon, al 937700881, o a través del correu b.abrera.jrb@diba.cat.

Organitza: Regidoria d’Acció Cultural i Patrimoni. Biblioteca Josep Roca i Bros Associació d’Empresaris i Comerciants d’Abrera

Diumenge  18 de març. Ruta botànica i literària

Hora: de 10 a 12h

Ruta botànica i literària. Vine a fer una passejada i a conèixer els arbres d’Abrera sota el guiatge d’un expert en botànica i escoltant poesia a l’aire lliure. La ruta acabarà amb un concert vermut. A càrrec d’Alfred Bellés (naturalista), Josep Pedrals (poeta), Alba Hinojosa (violinista) i Antonia Parapar (violoncel·lista).

Punt de trobada a l’Estació dels Ferrocarrils Catalans de la Generalitat.
** En cas de pluja, se suspendrà i es farà un altre dia que anunciarem en diferents mitjans.

Organitza: Regidoria d’Acció Cultural i Patrimoni i Associació Naturalista d’Abrera (ANDA)

 

Dijous 22 de març “Pizza Vivaldi”

Hora: 18h

Pizza Vivaldi”. Un concert espectacle per a tota la família, els més petits riuran i descobriran el plaer de la música clàssica en directe i els mitjans aprendran sense adornar-se’n qui era Antonio Vivaldi, com es crea una obra mestra i gaudiran amb el so i color de cada nota…i els grans, els grans tornaran a ser nens.

Lloc: A l’Auditori del Centre Polivalent (Plaça  del Rebato, 1).

Organitza: Regidoria d’Acció Cultural i Patrimoni, Ajuntament d’Abrera i Fundació Persona, Societat i Cultura

 

Divendres 23 de març

Hora: 18h

Ruta literària. Ruta comentada per escriptors d’Abrera, on t’explicaran per què han triat el poema de l’aparador.

Punt de trobada a la Biblioteca Josep Roca i Bros.

Organitza: Regidoria d’Acció Cultural i Patrimoni. Biblioteca Josep Roca i Bros Associació d’Empresaris i Comerciants d’Abrera