Primera setmana: gratuïta

Un cop aixecades parcialment les restriccions de les autoritat sanitàries, dilluns el Complex Esportiu Municipal de Sant Esteve obrirà de nou les seves portes. La primera setmana serà gratuïta per als abonats i per a la resta de la població s’han establert preus especials.

El Pla d’obertura progressiva d’activitats aprovat dijous per la Generalitat permet l’obertura dels equipaments esportius, tot i que amb importants limitacions que afecten especialment a l’aforament, la cita prèvia i el control d’accés.

L’esport, bé essencial
El Complex Esportiu reprèn les seves activitats. En sintonia amb la moció aprovada al ple municipal per declarar l’activitat física un bé essencial, s’ha decidit no cobrar als abonats la primera setmana de funcionament (del 23 al 30 de novembre). A més, per a facilitar l’accés a aquelles persones que no són sòcies s’han establert els següents preus:

  • Franja piscina coberta: 4€
  • Franja de gimnàs: 4€
  • Hora de pàdel: 3€
  • Activitats físiques en obert (tot el dia): 7,50€

Tant els socis com els no socis han de reservar la seva hora o franja d’entrenament a través de l’aplicació ReservaPlay, ja que és obligatòria la cita prèvia. També per normativa, només estaran oberts els vestidors de la piscina, però sense dutxes, i els del gimnàs per anar al lavabo.

El 23 de novembre començaran les activitats físiques en obert, com ara la zumba, el cicloses o l’aquagym. Les especifiques, com el ioga, es reprendran l’1 de desembre. De moment, encara no hi ha data d’inici per al bollywood, la dansa oriental i la natació terapèutica.