Rebaixa

La Penya Blaugrana de Sant Esteve ha rebaixat  la quota del socis per tal de facilitar que més seguidors del Barça es puguin apuntar a l’entitat. Els preus queden ara en 10 euros a l’any  i, per als jubilats, en 5 euros anuals. Per als  menors de 12 anys, la quota és gratuïta.  L’associació vol recuperar les seves activats socials i continuar impulsant l’equip de futbol sala.

La nova tarifa per als abonats a l’entitat suposa una reducció del 50% dels preus que tenia la Penya abans de la pandèmia, que eren de 20 (soci general)  i 10 euros (jubilats).  Les persones interessades en fer-se sòcies es poden inscriure en el carrer Josep Anselm Clavé,  número 16, de Sant Esteve Sesrovires. També poden posar-se en contacte amb la Penya trucant al 667 59 14 45.

El confinament i, posteriorment, les mesures del PROCICAT, han impedit a l’entitat desenvolupar les activitats que feia habitualment, com anar al Camp del Barça o seguir els partits des del bar del Casino. Ara l’entitat treballa per la recuperació de la normalitat, tant pel que fa a la part esportiva com a la social.

Així, l’equip de futbol sala per a joves de 16-18 ha tornat a entrenar-se. Actualment les sessions són els dimarts i els dijous, de 20.00 a 21.00 hores, a la pista de l’Escola La Roureda. S’ha reforçat el cos tècnic que està format ara per quatre persones i s’ha fitxat a Abel Izquierdo, que procedeix de Piera , com a nou entrenador. Santi Veguillas continua com a segon tècnic de la casa. També hi ha en projecte crear un segon equip de futbol sala en el futur per a joves de 14 i 15 anys.

Pel que fa  a l’activitat social, la Penya Blaugrana manté converses amb l’Ajuntament per veure si seria possible tornar a recuperar el Campionat de Parxís de la Festa Major.