Recapte “virtual”

El Banc dels Aliments es prepara per a la 12a edició del Gran Recapte que es farà arreu del territori a la segona quinzena de novembre. A conseqüència de la pandèmia, l’edició d’enguany serà digital i es veurà substancialment modificada, ampliant dates de recollida del 16 de novembre i fins al 16 de desembre. L’habitual recollida física als establiments comercials se substituirà per tres vies alternatives digitals.

La primera opció per participar en la campanya serà la donació en línia, -operativa entre el 16 de novembre i el 16 de desembre-, que permetrà que tothom qui vulgui doni la quantitat de diners que consideri adient. Serà a través del web granrecapteonline.com, segons comenta Josep Maria Ferrer, coordinador del Banc dels Aliments del Baix Llobregat Nord. També es podrà fer donació de diners en el moment de pagar a les caixes dels establiments comercials, del 16 al 21 de novembre. En concret, a Martorell això serà possible als establiments Lidl (rambla de Les Bòbiles); Caprabo (avinguda de Francesc Riera) i Mercadona (a la plaça de Frederic Duran).


Hi haurà una tercera possibilitat, la compra de tiquets als mercats municipals i als establiments de proximitat que també participen en la campanya, i que properament es donaran a conèixer.

Tags: