Renovació

El Martorell Pàdel Club ha renovat la seva junta directiva. Després d’una etapa de quatre anys com a presidenta, Anna Puente ha donat pas a Francesc Cortadella perquè n’assumeixi la direcció. Amb una junta directiva molt similar a la que ja tenia el club, l’entitat viu el canvi de president en el primer any després de la pandèmia.

Quatre temporades més tard de la seva creació, Francesc Cortadella serà el segon president de Martorell Pàdel Club. Cortadella ja va ser-hi en els inicis i en la consolidació del pàdel a les pistes del Complex Esportiu La Vila. Ara ho farà al capdavant de l’entitat que aplega els practicants d’aquest esport a Martorell. La junta també la formaran Òscar Herrero i Xavier Pedró com a vicepresidents, Ana Maria Blanco serà la secretària, Josefina Agut la tresorera i Lluís Carballido, Mario Pérez, Silvia Casas, Marta Rams, Marta Díaz, Fermín Arranz i Alberto González com a vocals.

El Martorell Pàdel Club ha aconseguit un ascens a Divisió d’Honor, històric, per a l’equip masculí, i també ha aconseguit situar el conjunt femení a Primera Divisió. Actualment, l’escola compta amb uns 90 integrants i l’equip masculí de Veterans és la categoria més alta on el club martorellenc hi és present, amb un ascens ara fa dues temporades.