Restriccions a l’esport

Les noves mesures de la Generalitat contra la pandèmia obliguen als equipaments esportius interiors a deixar de funcionar. Sí que podran obrir les piscines, però amb limitacions.  El Complex Esportiu Municipal es veu així obligat a tancar durant 10 dies, però mantindrà la piscina coberta i les pistes de pàdel en funcionament. No es cobrarà la quota als abonats durant aquest període.

La nova normativa diferencia entre equipaments esportius d’interior i a l’aire lliure. Els primers hauran de romandre tancats, tot i que està permesa l’entrada a les piscines cobertes amb un aforament màxim del 30%. Els equipaments esportius a l’aire lliure, en canvi, poden continuar oberts, malgrat que amb un aforament del 50%.  Les restriccions estaran vigents fins al 17 de gener.

L’Ajuntament ha fet tots els esforços possibles per donar resposta a la necessitat de fer esports dels sesrovirencs i, al mateix temps, complir amb les noves restriccions. Per això, tancarà el Complex Esportiu durant 10 dies, però la piscina coberta i les pistes de pàdel estaran operatives.

A més, els abonats només se’ls facturarà de l’1 al 5 de gener i del 7 al 17 de gener les quotes quedaran congelades.

Així mateix, l’accés a la piscina i a les pistes de pàdel serà gratuït per als abonats. Els no abonats hauran de pagar 4€ per fer ús de la piscina i 3€ en les pistes de pàdel.

El Club de Pàdel podrà continuar accedint a les pistes, però hauran d’entrar a través de la recepció del Complex Esportiu, i mantenir al dia la llista de control d’accés a les instal·lacions.

Per saber com afecten les restriccions als clubs esportius, clica en aquest enllaç