#RiurePerCurar

LAjuntament d’Abrera amb la col·laboració de les AMPES Francesc Platón i Sartí, Ernest Lluch i Josefina Ibáñez s’ha sumat a la campanya #RiurePerCurar de l’entitat Pallapupas programant un espectacle cultural dirigit a famílies amb infants a partir de 3 anys. La inscripció a l’espectacle és gratuïta. Igualment, les persones que vulguin col·laborar amb l’entitat podran realitzar una donació solidària el dia de l’espectacle.
Pallapupas treballa perquè hi hagi espai per al riure durant el procés de la malaltia, i així convertir els hospitals en espais més amables i plens de vida mitjançant actuacions artístiques orientades a infants i gent gran, en estreta col·laboració amb el personal sanitari. Cada intervenció es realitza de manera personalitzada, tenint en compte l’estat físic i psíquic de les persones ateses així com la seva situació familiar.

Dins de la campanya #RiurePerCurar, Pallapupas vol fer-nos arribar la importància d’omplir els hospitals de riure com a eina de cura emocional. Gràcies al teatre i les arts escèniques, fa més de 20 anys que treballen per dur l’humor a les persones hospitalitzades. Per això el proper 29 i 30 de maig portaran el seu missatge a tots els teatres i espais culturals de Catalunya. Suma’t al moviment #riurepercurar!

L’Ajuntament ha programat pel diumenge 30 de maig a les 11.30 hores al pati de l’escola l’Ernest Lloc un espectacle de nassos! “El Circ Filixic de la companyia Filigranes”. El Circ Filixic és un dels circs més petits del món! El Sr. Makutu és el presentador de l’històric Circ Filigranes i surt a la pista amb un altre pallasso: el gran Trinxeta!! Aquests dos pallassos realitzaran un espectacle amb diversos números: el del «monocicle giravolt»; els fantàstics malabaristes «the Tal Kual Brothers», amb el seu número reconegut internacionalment amb el nom de «Xiguagua»; i la fabulosa parella del «Mag Carlos Calostro i la seva ajudant Andrea», que ens presenten el seu número de levitació. Una història plena de sorpreses, de pallassos, on es fusionen diferents disciplines del món del circ.

L’accés al recinte escolar es realitzarà de forma esglaonada amb els següents horaris:

  • Porta d’accés Antonio Machado: 11.00 h, 11.10 h i 11.20 h.
  • Porta d’accés Federico García Lorca: 11.00 h, 11.10 h i 11.20 h.

L’entrada serà solidària. Si creieu en la importància de l’humor en tots els àmbits de la vida, i com, sobretot en moments de por i angoixa, podeu fer una aportació voluntària que anirà dirigida integrament a favor de Pallapupas, fent possible la continuïtat de les intervencions en els hospitals amb infants, adults i la gent gran.

  • Podeu fer la vostra inscripció per assistir a l’espectacle de diumenge 30 de maig a les 11.30 h fent clic aquí.