Ruta de la Tapa del Bruc

Des de l’Ajuntament del Bruc, els restaurants i bars del municipi i amb el suport de la Diputació de Barcelona es posa en marxa durant tots els dijous a la nit del mes d’agost (6, 13, 20 i 27 d’agost de 2020) la proposta gastronòmica “Ruta de la Tapa del Bruc”, una iniciativa que té per objectiu promocionar la gastronomia, apostar pel producte local i reactivar el sector després de la crisi generada per la COVID-19.

Els restaurants i bars adherits a la Ruta de la Tapa ens proposen 7 tapes inèdites amb producte local i beguda per només 3,5€. Per tal de participar a la Ruta de la Tapa només cal que aconsegueixis el cartró de participació als restaurants participants de la Ruta on a part de conèixer les degustacions proposades per cada establiment podràs optar a diferents sortejos i concursos. Els restaurants participants a la Ruta de la Tapa 2020 són els següents: Cal Cobix, La Llar, Bar Gaia, Sant Jeroni, Blue Bar i La Vinyanova amb la participació extra del Refugi d’Agulles que es troba dintre del Parc Natural de Montserrat. Per motius de seguretat, la ruta es pot fer amb un grup màxim de sis persones i al llarg de quatre dies. 

Per tal d’entrar al sorteig d’un Lot de productes del Bruc “Bruquetíssim” hauràs de tastar totes les tapes dels restaurants participants on et segellaran la tapa consumida. Un cop tinguis tot el cartró marcat amb els segells, diposita’l a les urnes habilitades en qualsevol dels restaurants de la ruta. Hi ha un sorteig extra pels intrèpids i intrèpides que vagin a tastar la tapa del Refugi Agulles els divendres i dissabtes del mes d’agost, consta d’un altre lot de productes “Bruquetíssim” i un sopar per a dues persones al Refugi Agulles.

A més a més, es proposa votar la millor tapa de la Ruta 2020. Tothom que voti en el concurs de la millor tapa podrà optar al sorteig d’un sopar per a dues persones en el restaurant guanyador. Només has d’omplir el teu vot i dipositar-ho a les urnes habilitades en qualsevol establiment participant.

El dia 10 de setembre coneixerem el restaurant guanyador de la millor tapa d’aquesta edició i als guanyadors dels tres sortejos.

Si vols tenir la informació a temps real i conèixer les bases de participació entra a www.bruc.cat/rutadelatapa

Tags: