Sala Jove, amb cita prèvia

L’actual context sanitari i les darreres restriccions establertes per la Generalitat han fet ajornar la reobertura de l’espai de la Sala Jove per a usos de lleure. En aquests moments, el servei es limita a l’atenció individualitzada amb cita prèvia per part dels nous informadors juvenils, la dinamització d’activitats online i accions de carrer adreçades als joves. Aquestes actuacions s’emmarquen dins els programes de suport juvenil que permet la resolució de la Generalitat.

Actualment, no està permès l’accés lliure a la Sala Jove. Per aquest motiu, les dues persones contractades com a informadores juvenils en el marc d’un pla d’ocupació, han reorientat les seves tasques. Així, ofereixen atenció telefònica per atendre dubtes i consultes dels joves i, en el cas de la presencial, cal que demanin cita prèvia al 607765407; treballen noves propostes per quan sigui possible la reobertura; programen activitats online per implicar els joves; i realitzen accions de carrer per conèixer les seves inquietuds i informar-los de temes d’interès, com pot ser la pandèmia.

La regidoria de Joventut espera poder reobrir l’espai destinat al lleure un cop s’aixequin les restricions i el context sanitari així ho permeti. Cal tenir en compte que la situació provocada per la pandèmia ha fet que molts joves i adolescents s’hagin vist afectats en el pla emocional, laboral i de les seves relacions personals. També han patit l’anul·lació d’activitats i d’espais destinats a la seva franja d’edat.