Sang abrerenca

L’Ajuntament d’Abrera, juntament amb l’Àrea de Promoció de la Donació del Banc de Sang i Teixits, ha impulsat una vegada més la nova campanya de donació de sang al municipi per tal que els veïns i veïnes poguessin fer les seves donacions. Finalment 73 persones han pogut donar sang i un total de 80 persones van poder adreçar-se a la Casa de Cultura i aportar el seu granet de sorra.

La unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits es va instal·lar el dijous 19 de novembre passat a la Casa de Cultura (c. de Federico García Lorca, 17) de 10.00 h a 14.00 h del matí i a la tarda de 17.00 h a 21.00 h80 veïnes i veïns van demanar cita amb anterioritat per poder donar sang i 73 persones van poder fer la seva donació. D’aquestes, 4 persones van fer la seva primera donació. A totes i tots, us volem donar les gràcies! Perquè amb aquestes donacions es podran beneficiar un total de 219 pacients.

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera i el Banc de Sang i Teixits valoren molt positivament l’acollida de la campanya d’aquesta tardor i recorden que aquest tipus d’iniciatives són importants per tal que les reserves de sang i teixits augmentin, ja que que la donació de sang és necessària i indispensable pels centres hospitalaris.

Tags: