Segueix Olesa Cultura Confinada

El cicle virtual arriba amb noves propostes divulgatives i musicals dirigides a tots els públics, i que es podran gaudir a través de les xarxes socials. Aquesta setmana, s’inclouen les activitats per commemorar el Dia internacional d’acció per a la salut de les dones.

Per setè cap de setmana consecutiu, l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ofereix activitats per aquest cap de setmana dins el cicle Olesa Cultura Confinada. El cicle virtual arriba amb noves propostes divulgatives i musicals dirigides a tots els públics, i que es podran gaudir a través de les xarxes socials.

L’edició d’aquesta setmana comença el dijous 28 de maig durant el tot el dia amb les propostes virtuals de la regidoria de Salut Pública en el marc del Dia internacional d’acció per a la salut de les dones. Per aquest dia l’olesana Amanda Montiel, les Associacions Dones i Progrés i Ariadna, el Departament d’Esports, la Biblioteca Santa Oliva així com el Departament de Joventut i Gènere, Femenismes i LGTBIQ+ han preparat propostes d’activitats variades que es poden consultar aquí.

El divendres, 29 de maig, a les 18 h, es celebrarà el tercer debat sobre la realitat de les entitats culturals olesanes a través del canal de Youtube d’Olesa Ràdio. En aquest debat hi participaran Pere Salvador, president d’Olesa Sardanista; Manel Martín, president de l’Esbart Olesà i Miquel Sastre, president de l’Associació de Geganters i Nans. Seguidament,  a les 19 h, OlesaAteneu ofereix una nova edició de l’Àgora amb el tema: “L’Europa Postcovid-19 (Una invasió de radicalismes?)” a través de la plataforma Jitsi Meet, a la sala https://meet.jit.si/OlesaAteneu. Olesa Ateneu posa a disposició de tothom el text de referència que es comentarà durant l’àgora al seu web www.olesaateneu.cat.

El dissabte 30 de maig, Núria Fajardo tornarà a col·laborar amb el cicle fent el taller de Bollywood a les 12 h a través del seu compte d’Instagram @nuriafa.2.0. A les 18 h, Laura Franch, col·laboradora de la 1a edició de l’Olesa Cultura Confinada ens oferirà un nou repertori de cançons versionades a veu i guitarra a través d’Instagram a @laura.franch.

El diumenge, 31 de maig, a les 12.30 h, Dj Rafa Martínez, col·laborador habitual del cicle, proposa una sessió de música variada per acompanyar el vermut a través del seu Facebook i Instagram @rafadejotadeu.

El Casal continuarà tenint disponibles les llistes de reproducció dels curts presentats a les diferents Mostres Anuals de Curts (MAC) i espectacles infantils com “Transhumància” de la companyia Xipxap o “Maure el Dinosaure” de Teatre Nu.

Una setmana més, el regidor de Cultura, Xavier Rota, ha agraït la col·laboració de totes les persones i entitats que nodreixen amb propostes i activitats el cicle Olesa Cultura Confinada. El regidor recorda que “la cultura, com molts altres sectors, passa per un moment delicat i des de l’Ajuntament hem de fer el possible per donar veu al món cultural i d’oferir una eina al servei dels artistes locals”.

Tags: