Sense agenda encara…

Joguines

Amb l’objectiu que tots els infants del municipi puguin gaudir de la màgia de les festes nadalenques i rebre un regal, l’Ajuntament amb la col·laboració de les AMPAs de les escoles i l’institut impulsen una campanya de recollida de joguines. La campanya es va iniciar el passat dilluns 7 i finalitzarà el dilluns 21 de desembre, amb el Complex Esportiu com a punt de recollida.

La iniciativa s’adreça a infants de famílies amb menys recursos, una situació que malauradament ha agreujat la COVID-19. Les joguines han de ser noves, mantenint el precinte original, i no poden tenir caràcter bèl·lic. Es recolliran a la recepció del Complex Esportiu Municipal en l’horari habitual d’obertura (de dilluns a divendres, de 7 a 21 hores; dissabtes, de 8 a 19 hores, i diumenges, de 8 a 13:45 hores).

 

Panera solidària

Des de l’ADF i Protecció Civil de Sant Esteve impulsen la campanya “Ajuda’ns a ajudar-te” per ampliar els recursos materials de l’entitat. La iniciativa es basa en el sorteig d’una panera solidària. Les butlletes es poden comprar en els nombrosos comerços col·laboradors, al preu de 2,5€.

La panera consta de productes d’alimentació de caire nadalenc adquirits per l’entitat en el comerç local i la donació de cava de Roger Goulart i vi de Bodegues Ca n’Estella. Es pot veure exposada a l’aparador de la Farmàcia Begoña Marcè, al carrer Serafí Julià.

El número guanyador sortirà de les 3 últimes xifres del 1r premi del sorteig de la Loteria de Nadal del 22 de desembre de 2020. En el supòsit que no sortís la persona guanyadora o no la reclamés, l’ADF-Protecció Civil donarà tot el menjar al Banc d’Aliments Parroquial.

 

Agent cívic

Informar sobre les mesures per la COVID-19, promoure el civisme entre la ciutadania, o vetllar per la convivència són algunes de les funcions que desenvoluparà, des del  passat divendres 4 de desembre i pels carrers del municipi, una agent cívic. Les seves tasques estaran coordinades i supervisades per la Policia Local.

La incorporació d’una agent cívic s’emmarca dins del programa Treball i Formació- Línia COVID19 extraordinària que impulsa el SOC a través del Consell Comarcal, ens que en gestiona la contractació amb una durada de 9 mesos. L’Ajuntament participa en el seu cofinançament. A banda de les accions de carrer, l’agent rebrà formació sobre treball en equip i habilitats comunicatives.

 

Font: Ajuntament Sant Esteve Sesrovires