Setmana de la Lactància Moderna

Ahir dijous 28 d’octubre ha tingut lloc a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), l’acte d’entrega dels premis a les guanyadores dels concursos de dibuix i fotografia que organitza durant la Setmana de la Lactància Materna 2021, amb el tema central de l’alletament matern. L’acte ha estat presidit per l´alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, juntament amb diferents representants de la FHSJDM.


La Ylenia Siles Domínguez de 16 anys i de Martorell, ha estat l’autora del dibuix premiat i ha rebut material de pintura per valor de 50€. I pel que fa al concurs de fotografia per a persones de més de 16 anys, les guanyadores han estat Yanina Gisela Franchi i Jesica Fernández Abrodes de Sant Andreu de la Barca. El premi ha estat un pack per a la cura de la mare i nadó valorat en 200€. Totes les obres participants es podran veure a partir del 22 de novembre i fins el 20 de desembre a l’entrada de la FHSJDM.


Setmana de la Lactància Materna 2021
La Setmana de la Lactància Materna 2021 ha estat una activitat organitzada per la FHSJDM juntament amb l’ASSIR Baix Llobregat Nord – Atenció Primària Costa de Ponent i ha comptat amb el suport dels Ajuntaments del Baix Llobregat Nord: Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.