S’inaugura la piscina d’Abrera

A partir del diumenge 13 de juny ja podreu gaudir de la Piscina Municipal d’Estiu, amb totes les mesures higiènic-sanitàries per la prevenció de la Covid-19. 


Si esteu interessats/des en tenir el vostre abonament personal o familiar per accedir a la Piscina Municipal d’Estiu tota la temporada, ja podeu sol·licitar-lo telemàticament. Si necessiteu assessorament per fer la inscripció telemàtica, podeu sol·licitar cita prèvia presencial al departament d’Esports, trucant al T. 93 770 5100, de dilluns a divendres de les 8 h a les 21 h, dissabtes de 10 a 19 h i diumenges d’11 a 13 h.

Enguany, la temporada de la Piscina d’Estiu d’Abrera començarà el diumenge 13 de juny i finalitzarà el diumenge 12 de setembre.

  • Consulteu els preus de les entrades individuals i dels abonaments per la Piscina Municipal d’Estiu fent clic aquí.
  • Vols fer el teu abonament? Omplena les dades del formulari d’inscripció fent clic aquí.


Piscina segura!

Aquesta temporada, la Piscina Municipal d’Estiu comptarà amb totes les mesures higiènic-sanitàries que vam adoptar l’any passat per a la prevenció i contenció de la Covid-19. El regidor d’Esports, Jordi Moreno, ha destacat que “per damunt de tot està la seguretat dels usuaris i usuàries. Enguany continuem amb el control de l’aforament de la piscina establert la temporada passada, perquè les persones que vulguin accedir-hi tinguin totes les garanties per passar una molt bona estona en la nostra piscina municipal. Aquesta temporada també mantenim l’entrada habitual al recinte i la sortida habilitada l’any passat per evitar creuaments“.

Altres mesures que durem a terme per a la prevenció del coronavirus a la Piscina Municipal d’Estiu són la desinfecció dos cops al dia de les piscines, l’obligatorietat de mantenir a la zona de gespa una distància de seguretat de 2 metres entre les tovalloles i l’ús de mascareta en els desplaçaments pel recinte. No es podrà fer ús dels vestidors, només restaran obertes les dutxes i lavabos exteriors. La zona de pícnic romandrà tancada.

 

Accés per a persones abonades del CAM

Recordem que les persones abonades al CAM poden disposar també del servei de la Piscina d’Estiu durant tota la temporada. Així, a partir del diumenge 13 de juny també podran accedir a la Piscina d’Estiu utilitzant el carnet d’abonat/da del CAM, al control d’accés de l’esmentada instal·lació.

 

Tags: