S’obre Martorell

La Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell impulsa la campanya ‘Martorell obert per a tu’, per fomentar la compra al comerç local. Amb el coixinet #CompraalBarri es vol recordar a la ciutadania que molt a prop de casa hi ha establiments comercials que disposen de tot tipus de productes i de qualitat, i que ara és un bon moment per redescobrir-los.

La campanya posa de relleu que el comerç local ofereix un ampli ventall de possibilitats comercials, i que es pot seguir visitant-lo també ara que el Procicat ha determinat un confinament perimetral a cada municipi català des d’aquest divendres i fins les 06.00h del proper dilluns 2 de novembre.

“Els comerços estaran oberts i en aquests dies hi podem anar a comprar. No cal anar massa lluny: a Martorell tenim de tot, un comerç que sempre està actiu i que ofereix la millor qualitat”, destaca la regidora de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Rosa Cadenas.

Més comerç local als mercats físics i virtuals

A més dels comerços particulars, Martorell disposa del Mercat Municipal de Les Bòbiles -amb un horari d’hivern els dilluns de 08.00 a 14.00h; de dimarts a dijous de 08.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00h; divendres de 08.00 a 20.00h i dissabtes de 08.00 a 15.00h-, un mercat no sedentari a La Vila els dimecres al matí i un altre a Buenos Aires els dissabtes. El consistori ha elaborat noves mesures de seguretat per als paradistes i compradors, que ja es començaran a implantar des d’aquest dissabte 31 d’octubre.

Tags: