“Som el teu estiu” i una gran oferta de propostes

El Baix Llobregat dona impuls novament a la campanya turística “Som el Teu Estiu”, que aplega més d’un centenar de propostes turístiques per a gaudir en la comarca. Una impressionant oferta d’activitats per a tothom: amants de l’adrenalina, de la natura, de la cultura, per a sibarites, per a gent curiosa, per qui busca descans i tranquil·litat o per qui vulgui viure emocions úniques. I per triar entre totes les propostes turístiques, el web www.somelteuestiu.cat, impulsat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, en el qual també es poden reservar i comprar les experiències per a gaudir aquest estiu a un salt de Barcelona.

La comarca ofereix variades propostes. Un cap de setmana romàntic a prop de Barcelona, uns dies de platja i bona gastronomia. Una escapada plena d’aventures. Una ruta per la muntanya, pel riu o pel delta del Llobregat. Visitar un celler i fer un esmorzar de pagès. Conèixer el passat pirata de Castelldefels. Gaudir de les Nits a la Fresca a Catalunya en Miniatura. Descobrir edificis emblemàtics de Jujol com la Torre de la Creu o la masia Can Negre en realitat augmentada. Visitar la Cripta de la Colònia Güell, una de les meravelles arquitectòniques d’Antoni Gaudí. Gaudir d’una posta de sol al costat del mar i d’un àpat en un xiringuito. Practicar kayac, paddle surf o windsurf a les platges de sorra daurada. Tastar cuina d’autor elaborada amb els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat. Són només alguns exemples de tot el que ofereix aquest estiu la comarca.

 

En el web  www.somelteuestiu.cat també s’explica amb detall totes les mesures de seguretat i de sanitat d’utilitat pels visitants.

I entre totes les ofertes turístiques, a destacar una novetat d’aquest 2021: el renovat Castell de Castelldefels, que obre les portes amb Piratia, el nou Centre d’Interpretació de la Història i la Pirateria. El Castell és ja de per si un edifici amb molta història: va servir durant segles per al control territorial i defensiu de la ciutat contra les invasions àrabs, i entre els segles XVI i XVII, contra els atacs de pirates barbarescos.