Suport

L’Ajuntament de Castellví ofereix un servei de suport a les famílies que no puguin fer la preinscripció escolar per via telemàtica. Aquest any és obligatori fer el tràmit per Internet. En cas de dificultat, es pot demanar hora per ser atesos per Serveis Socials abans del 24 de març.

El període de preinscripció per al curs 2021-2022 s’ha obert ahir dilluns 15 de març, i es prolongarà fins al 24 de març per als estudis d’educació infantil de 2n cicle i educació primària. Dimecres dia 17 començaran també les preinscripcions de l’ESO, que es podran fer igualment fins al 24/03. Aquest any la principal novetat és que tots aquests tràmits s’han de fer obligatòriament per Internet (link en aquesta pàgina). En aquest context, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castellví oferirà suport a les famílies que tinguin problemes per poder fer aquest tràmit de forma telemàtica. Caldrà demanar cita prèvia amb Serveis Socials per poder ser atesos.

Les famílies interessades hauran de concertar cita prèvia trucant a l’Ajuntament (93.775.19.42) o enviant un correu  a serveissocials@castellviderosanes.cat. Els horaris del servei de suport a la preinscripció 2021-2022 són dilluns, dimecres i divendres de 8 a 15h. És important que aquesta petició per ser atesos per Serveis Socials es faci abans del 24 de març, darrer dia del termini de preinscripció.

Tags: