“Take away” i “Delivery”

Sembla que la Covid ens ha portat noves paraules al vocabulari nostre de cada dia. “Take away” es tradueix de l’anglès com “per emportar” i “Delivery” significa “entrega”, o bé “servei d’entrega a domicili” en aquests dies…

L’Ajuntament d’Abrera  ha elaborat un llistat de tots els bars, cafeteries, forns, pastisseries, restaurants i rostisseries que ofereixen servei de recollida amb cita prèvia o servei d’entrega a domicili, així d’aquesta manera, dona suport als negocis de restauració del municipi afectats pel tancament temporal com a mesura de prevenció i contenció de la Covid-19.

Consulteu aquesta informació al web municipal fent clic aquí<http://www.ajuntamentabrera.cat/pl195/actualitat/noticies/id3449/donem-suport-i-gaudim-dels-establiments-de-restauracio-d-abrera.htm>.

Es recorda que no és permès el consum de begudes i menjar a la via pública. Així, els productes adquirits als establiments de restauració s’han de consumir en els domicilis.

Consulteu els serveis actius de restauració d’Abrera fent clic aquí: http://www.ajuntamentabrera.cat/files/doc4247/photo-2020-10-23-14-15-07.jpg