Talents amb futur

Els deu joves estudiants de carreres artístiques, interpretació teatral, dansa i música han merescut la seva beca de 1.000 € per a cadascun d’ells que atorga l’Associació Beques Lola Lizaran. Els vam poder veure i escoltar el passat diumenge 11 d’octubre al Patronat, on van oferir al públic assistent una breu mostra de les seves disciplines. Aquest va ser el dia que se’ls hi va lliurar oficialment el diploma acreditatiu de mans de la junta d’aquesta Associació, entitat instituïda  en honor i memòria de la nostra actriu Lola Lizaran.

Les actuacions varen començar amb les breus projeccions de dues becàries que no van poder ser a Esparreguera aquest dia. Nàia Casacales joveníssima ballarina, estudiant a l’Institut del Teatre de Barcelona i Nàdia Torres estudiant a l’escola d’interpretació teatral Cristina Rota de Madrid.

Shakespeare però va ser present en l’actuació de Marc Carcasona, estudiant a l’escola superior d’art dramàtic Eòlia de Barcelona.

Els estudiants de música són del Conservatori del Liceu, de l’ESMUC i del Taller de Músics.  Vàrem escoltar a la pianista Anna Segura, que va interpretar una obra de l’esparreguerina Lola Pérez, i la flautista Nina Moliner interpretant Bach acompanyada del pianista col·laborador Marcelo Musijowski. El combo més modern va anar a càrrec de Paula Garcia, cantant, Àlex Guzmán, guitarrista i compositor, Gerard Moliner, trombonista jazzístic que també va sorprendre aquesta vegada com a cantant i Soren Alcaraz, bateria. El combo el van completar amics dels artistes que es van afegir com a col·laboradors Andreu Giner, saxofonista i Pau Codina baixista.

Bernat Martínez, ballarí estudiant a l’Institut del teatre de Barcelona, va concloure l’acte.