Teatre a El Bruc

L’Ajuntament del Bruc i el Festival Lola de Teatre d’Esparreguera han fet un acord de col·laboració per portar al Casal Familiar del Bruc dos dels espectacles de la divuitena edició.
Malgrat la situació actual causada per la crisi sanitària de la Covid-19, la direcció artística del LOLA i l’Ajuntament han teixit complicitats per fer possible programar una part del festival al Casal Familiar del Bruc. Es tracta de les representacions teatrals ¿Qué fue de Andrés Villarrosa?, protagonitzada per l’actor Oriol Genís i dirigida per Marc Rosich, i de l’actuació de la companyia Glòries Cabareteres.

Les dues dates confirmades de les representacions seran el diumenge 27 de setembre a les 19:00 h amb ¿Qué fue de Andrés Villarrosa? i les Glòries Cabareteres el dissabte 3 d’octubre, companyia que farà una doble sessió: funció especial per a les persones gran del Bruc, a les 18:00 h, i una funció oberta al públic general, a les 21:00 h.

L’Ajuntament del Bruc ha volgut apostar per aquesta mostra i acostar-la encara més al grup social de la gent gran, de manera que es programarà una segona funció de tarda de l’espectacle de les Glòries Cabareteres especialment per aquest col·lectiu. “Són gent que pateix molt de prop la pandèmia i l’època de confinament, volem fer-los participar de la cultura i facilitar-los l’accés al Festival LOLA, ara que retorna al Bruc.” explica el regidor Antonio Madrid.

“Hem triat aquestes dues peces de cabaret i comèdia per programar-les al Bruc, una població que estimem molt i on sempre és un plaer tornar. Els bruquetans i bruquetanes tenen molta afició pel teatre i el LOLA aquí hi tindrà una plaça forta”, apunta Gerard Bidegain, director artístic del Festival, “estem segurs que la població gaudirà de les propostes que els presentem.”.

Les entrades per als espectacles, amb aforament limitat, s’hauran de reservar anticipadament a través dels canals de contacte del LOLA: el seu mail (tramateatre@gmail.com) i el whatsapp 618 313 899.
Podeu llegir més informació de les obres a la revista cultural i d’actualitat SetSetSet (link)
Tags: