Temps de Passió

La Passió d’Olesa ja s’està preparant per l’estrena el proper 2 d’abril, i ho fa en dues línies. Primer, que la gent pugui venir al teatre en el període de la Setmana Santa i dates properes, que és l’època clau per aquest espectacle, i segon, portar La Passió d’Olesa a casa de la gent a través de canals digitals via “streaming” i contingut audiovisual.

Les representacions seran els dies 2, 11 i 18 d’abril, a les 18:30 hores i serà una versió de La Passió d’Olesa més reduïda i adaptada, amb canvis, i d’acord amb les normes i protocols vigents.

En l’àmbit digital, des de l’entitat, volen portar La Passió a casa de la gent que no pugui venir al teatre. És una novetat. Que la gent que per les circumstàncies que sigui no pugui venir a Olesa no es quedi sense gaudir de La Passió. En aquest espai digital es treballa en paral·lel primer en l’emissió en “streaming” per poder veure des de casa l’espectacle del teatre i segon, en continguts audiovisuals de La Passió des d’una perspectiva inèdia i en format càpsules.