Tinta i vi

L’estudi d’art Tinta i vi ha programat dues activitats per gaudir del medi ambient i de la pintura durant els dies de vacances de Setmana Santa. La primera és una activitat familiar per passejar entre vinyes i la segona gira al voltant de l’art i està adreçada als infants. Per a inscripcions cal trucar al telèfon 687 828 778.

Activitat familiar
L’activitat familiar Connecta’t amb la natura i el vi des de l’art convida a passejar i pintar entre vinyes per crear una obra d’art alhora que es comparteix una copa de vi o de most. A més de caminar pel camí reial de Sant Esteve, l’activitat es complementa amb un taller de pintura amb vi. La durada aproximada de de l’activitat és d’entre 2 i 2.30 hores.

El visitant pot triar alguna d’aquestes dates: 27, 29, 30, 31 de març i 2, 3, 4 i 5 d’abril. Els grups seran d’un màxim de 6 persones.  Hi ha la possibilitat de reservat l’activitat per a un únic grup bombolla.

Per reservar per als dies festius de Setmana Santa (2, 3, 4 i 5 d’abril) caldrà fer-ho amb una setmana d’antelació i amb pagament per avançat.

Campus per a infants
Per a nois i noies de 6 a 13 anys, l’estudi de l’artista sesrovirenca Marta Aranyó els proposa el campus cultural Juguem a ser artistes? Interpretem a artistes de renom. Les dones al món de l’art.

El campus cultural tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de març, de 17.000 a 19.00 hores. El preu és de 55 euros i està inclòs tot el material.

El grup tindrà un màxim de 5 infants.

Tant per a l’activitat familiar, com per al campus cultural, cal inscripció prèvia al correu electrònic info@tintaivi.com o al telèfon 687 828 778.