Trobada suspesa

La 27a Trobada de Puntaires haurà d’esperar fins l’any vinent. El Col·lectiu de Puntaires ha comunicat la decisió d’anul·lar l’edició d’enguany prevista pel 27 de setembre, arran de l’actual context provocat per la crisi de la COVID-19. L’entitat té en compte les característiques de l’activitat i la vulnerabilitat de les persones que hi participen.

Des de l’esclat de la pandèmia, s’han anat succeïnt les anul·lacions d’activitats que en el cas de les trobades de puntaires ha estat generalitzat. Des del col·lectiu han manifestat que “tot i les ganes de poder-nos trobar, compartir experiències i comentar punts i labors, creiem que en aquests moments no és aconsellable”.

L’entitat fa especial esment en que les i els participants a aquest esdeveniment són potencialment persones de risc. A aquest factor cal afegir que les mesures de prevenció desaconsellen concentracions i recomanen ús de mascaretes i manteniment de la distància de seguretat. El col·lectiu espera reprendre l’activitat l’any vinent amb la mateixa il·lusió que preparen cada edició.

La foto és de recurs i per il·lustrar la notícia.