Últim dia!

Aquest divendres 19 de febrer a les 00.00h finalitza el termini per presentar originals al 46è Premi Vila de Martorell. Totes les persones interessades hauran d’enviar els originals en PDF a premivila.martorell.cat. Enguany es convoquen quatre premis principals -poesia en català i castellà, la traducció de clàssics ‘Memorial Montserrat Ros’ i el microrelat- i set premis locals.

Després d’un any d’absència, torna un dels certàmens literaris de més prestigi i tradició a Catalunya. Ho fa amb una dotació de 7.500 euros, la publicació d’obres i la participació en tallers d’escriptura. L’organització ha inclòs les obres presentades en l’edició de l’any passat abans que s’anul·lés -sempre i quan els seus autors no hagin indicat el contrari a premivilamartorell@martorell.cat-. Per a qualsevol dubte, es disposa d’aquest mail i del telèfon 93 775 60 60.

Andreu González, regidor de Cultura, Patrimoni Històric i Museus de l’Ajuntament, garanteix que la 46a edició es farà “sigui quina sigui la situació sanitària”, i que els premis “tornen a ser molt atractius per la dotació econòmica, l’edició de les obres guanyadores i el fet de posar èmfasi en la participació local”.