“Una vila ben viscuda”

Des del Moviment Veïnal d’Olesa convoquen a l’acte de presentació del conte col·laboratiu “Una vila ben viscuda” que ha comptat amb la participació d’una vintena de persones del poble.

El conte té com a objectiu dibuixar l’Olesa del futur, harmònica i integrada en la natura. La cita serà el proper dissabte 25 de juliol, a les 12 hores, a l’Escorxador.

Atesa la situació extraordinària generada per la COVID-19, necessiten que ens confirmeu l’assistència abans del 17 de juliol. Ho podeu fer al següent formulari: https://forms.gle/a963dS44GpPJDqTCA

En aquest acte es presentarà el conte i es farà l’obsequi d’un exemplar pels col·lectius assistents i a més, comptaran amb la participació de membres de les plataformes SOS BAIX LLOBREGAT i L’HOSPITALET i SALVEM EL PLA DE BAGES, que explicaran la seva trajectòria com a col·lectius implicats en la defensa del territori i contraris a de models urbanístics basats en el creixement urbanístic.

Atesa la situació extraordinària generada pel Covid-19, necessitem tenir un xic de control i, per tant, necessitem que ens confirmeu la vostra assistència i saber quantes persones sereu (abans del 17 de juliol). És necessari que feu la inscripció al següent formulari: https://forms.gle/a963dS44GpPJDqTCA

Tags: